Over mij

Over mij - Jesse Oosterwechel zangles, vocal training en coaching

Al op jonge leeftijd was ik veel bezig met muziek en wilde ik graag leren gitaar spelen. Toen ik 7 jaar was, was ik oud genoeg om met gitaarlessen te beginnen en dat heb ik toen ook gelijk gedaan. Tot en met mijn 18eheb ik gitaarles gehad bij Bas van den Toren. Naast het gitaar spelen, vond ik zingen ook altijd erg leuk om te doen. Gedurende mijn middelbare school periode heb ik het zingen met gitaar spelen gecombineerd en speelde ik in verschillende pop- en rockbandjes.

 

Toen ik begon met studeren aan de opleiding Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede, begon ik een steeds grotere passie te ontwikkelen voor het zingen. De keuze om na mijn bachelor te beginnen aan de opleiding tot Estill Master Trainer bij Estill Voice Training, was dan ook een hele logische stap voor mij. In oktober 2018 heb ik deze opleiding afrond.

 

De aflopen 10 jaar heb ik veel les gegeven op verschillende muziekscholen in Twente en Salland, bij mijn eigen muziekschool in Raalte en bij mijn lespraktijk in Haren. Zingen is iets heel fijns, bevrijdend en verbindend voor mij. Dat draag ik graag aan iedereen over, ongeacht de leeftijd, muziekstijl of het niveau; iedereen op zijn/haar eigen manier!